PRIMOLUT – NOR

Hej på er! Kommer ni ihåg att jag skrev om det där läkemedlet som skulle skjuta upp mensen(här)? Det har i alla fall inte riktigt fungerat som det ska för mig, vilket är så typiskt då jag alltid har haft problem med mina hormoner, men tänkte ändå att det skulle fungera. Jag började ta dem 2-3 dagar innan(som man ska) men då fick jag en liten blödning direkt och ganska hård mensvärk, och det har fortsatt fram tills igår när det var tre dagar kvar för mig att ta tabletterna. Då kom den på riktigt. Jag var hos läkaren idag och frågade vad hon trodde och det är tydligen en vanlig bieffekt att man får mindre blödningar men det är svårt att säga om det fungerat till 100%. Det jobbiga nu är att jag inte kan vara helt säker på att det skjutit upp min cykel och enligt läkaren blir det ju svårt att ta en till kur tills nästa månad med tanke på att jag inte vet om det funkat och om min cykel skjutits fram eller inte. Plus att jag kanske får blödning ändå. Så jäkla dumt haha men jag kan inte göra nåt mer nu. Nu vet ni det i alla fall hur det kan gå och ett bra tips är kanske att börja skjuta på den redan 2 månader innan för att vara på den säkra sidan. darnit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!