Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KOSMETISK PIGMENTERING UPDATE

Jag var ju och fyllde på min kosmetiska pigmentering på G Nails & Eyes för ett par veckor sen och här kan ni se hur det ser ut nu. Dom kommer ju blekna successivt hela tiden men ser ni dom extra håren? Jag skulle inte säga att det helt raderar behovet av att sminka dem – jag gillar ju att ha riktigt tjocka ibland – men som ni ser så är de betydligt jämnare och fylligare än tidigare och det är lite roligare att vakna på morgonen haha.

I did my second and last refill of my cosmetic pigmentation at G & Nails Eyes a couple of weeks ago and here you can see the result. They will gradually fade but you see those extra hairs? I would not say that it completely erases the need to apply makeup – I do like to have really thick brows at times – but as you can see they look much more even and fuller than before and it’s more fun to wake up in the morning haha.


EFTER/ AFTER:
img_0879
img_0881

FÖRE / BEFORE: img_0127-kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!