Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ALUMINIUMFRI DEO

Här kommer ett litet aluminiumfritt deodoranttips! Jag har testat den i ett par veckor nu och tycker faktiskt att det funkar riktigt bra. Den doftar jättefräscht och håller mig luktfri hela dagen – perfekt om man känner att man vill ha ett mer naturligt alternativ som inte innehåller aluminium. Aluminiumklorid är nämligen en vanlig ingrediens i både antiperspiranter och deodoranter. Det finns olika läger om hur det påverkar kroppen men det som främst talar emot användning är att svettbildningen blockeras av aluminiumsaltet som täpper till svettkörtlarna. Svettkörtlarna är ju kroppens reningssystem där man gör sig av med gifter och slagg. Slutsatsen blir då att aluminiumen bidrar till minskad avgiftning och rening i kroppens lymfsystem som kan leda till olika negativa konsekvenser. Det finns en massa information att läsa om det här men om man vill vara på den säkra sidan ska man defenitivt byta ut sin ”vanliga” deo mot ett naturligt alternativ – det är ändå något man använder varje dag, på ett ställe på kroppen som är väldigt känsligt. C/O Gerd kostar 169kr och finns bland annat att köpa här(klick!). Här(klick!) kan ni även läsa ett minitest på aluminiumfria deos som vi tidigare gjorde för Plaza Kvinna.

cogerd

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!