Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ALUMINIUMFRI DEO

Här kommer ett litet aluminiumfritt deodoranttips! Jag har testat den i ett par veckor nu och tycker faktiskt att det funkar riktigt bra. Den doftar jättefräscht och håller mig luktfri hela dagen – perfekt om man känner att man vill ha ett mer naturligt alternativ som inte innehåller aluminium. Aluminiumklorid är nämligen en vanlig ingrediens i både antiperspiranter och deodoranter. Det finns olika läger om hur det påverkar kroppen men det som främst talar emot användning är att svettbildningen blockeras av aluminiumsaltet som täpper till svettkörtlarna. Svettkörtlarna är ju kroppens reningssystem där man gör sig av med gifter och slagg. Slutsatsen blir då att aluminiumen bidrar till minskad avgiftning och rening i kroppens lymfsystem som kan leda till olika negativa konsekvenser. Det finns en massa information att läsa om det här men om man vill vara på den säkra sidan ska man defenitivt byta ut sin ”vanliga” deo mot ett naturligt alternativ – det är ändå något man använder varje dag, på ett ställe på kroppen som är väldigt känsligt. C/O Gerd kostar 169kr och finns bland annat att köpa här(klick!). Här(klick!) kan ni även läsa ett minitest på aluminiumfria deos som vi tidigare gjorde för Plaza Kvinna.

cogerd

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind