Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AT HOME

Då var vi i Båstad, kom fram sent igår kväll. Man blir så sjukt trött när man är här, vill bara ligga i soffan under en filt och titta på film. SÅ mysigt! Sen är ju vädret så grått, trist och kallt också vilket inte gör det bättre. Men jag njuter verkligen av det haha. Jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad så gott det går men tänkte också passa på att vara lite ledig och umgås med familjen – sen har vi en del sista-minuten bröllopsplanering att ta tag i också.

Then we have arrived in Båstad! I always get so tired when I’m here, just want to lie on the couch under a blanket and watch movies. So cozy! In addition the weather is so gray, dull and cold which doesn’t make it better. But I really enjoy it haha. I’ll try to keep the blog updated as much as possible but I’m also planning on taking the opportunity to get some time off and get some family time – and also do some last minute wedding planning.
8a87d70a-b408-4ef0-99e1-c6bfa6717eb8img_1540

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!