Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SATURDAY NIGHT

I lördags var vi på julmiddag hos familjevänner till Teddy – det är en årlig tradition där man bjuder på julmat, drar in och klär granen. Bland annat haha. Det var verkligen supermysigt! Efter det gick vi en sväng till Riche och mötte upp våra vänner och därefter till Bergmans. Tro det eller ej men jag var faktiskt inte så farligt bakfull igår men ändå ganska trött så låg på sofflocket hela dagen och tittade på SKAM. Idag har jag varit på redaktionen hela dagen och nu sitter jag på Bangerhead och ska flytta upp mina Hairtalks och göra en Olaplexbehandling…så skönt med lite håruppfräschning innan jul!

Saturday night we went to a Christmas dinner with family friends to Teddys. After that we went to Riche and met up with our friends and then to Bergmans. Believe it or not but I wasn’t that hangover yesterday, but still quite tired so layed on the sofa all day watching SKAM. Today I have been at Plaza Kvinna all day and now I’m at Bangerhead to move up my Hairtalk extensions and do an Olaplex treatment…so nice with a hair refreshment before Christmas!

d74a3d2c-c535-47ad-8bf5-b0955a63d04cimg_0757 be1c461a-88f1-4cf9-aacf-5ee0813388874cad51d0-2b61-4759-956d-d681deb072d3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!