Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN LITEN MEN VÄLDIGT VIKTIG SAK!

En liten detalj som jag tidigare i höst hade beräknat inte skulle vara några problem inför bröllopet var min mens. Som tur var kollade jag i min Life -app(som för övrigt är GULD för PMS och menskoll) och ser att jag ska få min mens dagen efter vårt bröllop. Vilket med största sannolikhet skulle innebära att jag skulle vara svullen deppig och PMSig under bröllopet och ha mens hela semestern. Kan det bli värre haha? Så började kolla upp alternativ för att skjuta upp den på något sätt och hittade ett receptbelagt preparat som heter Primolut – Nor. Jag gick in via appen ”Min Doktor” , skrev in mitt ärende och fick ett recept utskrivet på bara en timme – så sjukt smidigt och bra! Jag läste nämligen på nätet att det är viktigt att skjuta upp mensen föregående månad och inte den månad som du egentligen vill flytta – för man kan få PMS liknande biverkningar som man gärna vill undvika. Det är en viktig sak som är avgörande och tänkte bara tipsa alla blivande brudar om det!

1368673582668398

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] på er! Kommer ni ihåg att jag skrev om det där läkemedlet som skulle skjuta upp mensen(här)? Det har i alla fall inte riktigt fungerat som det ska för mig, vilket är så typiskt då jag […]

  PRIMOLUT – NOR – BYOU 2016-12-30 19:46:28 http://byou.se/primolut-nor/
  Svara
 • […] på er! Kommer ni ihåg att jag skrev om det där läkemedlet som skulle skjuta upp mensen(här)? Det har i alla fall inte riktigt fungerat som det ska för mig, vilket är så typiskt då jag […]

  PRIMOLUT - NOR - Susanne Barnekow 2016-12-30 19:32:25 http://susannebarnekow.se/2016/12/primolut-nor/
  Svara
 • […] post EN LITEN MEN VÄLDIGT VIKTIG SAK! appeared first on Susanne […]

  EN LITEN MEN VÄLDIGT VIKTIG SAK! – BYOU 2016-12-19 08:41:54 http://byou.se/en-liten-men-valdigt-viktig-sak/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!