Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CODE MASCARA

Den här mascaran lanseras egentligen inte förrän i februari men jag skriver om den redan nu ändå så kan ni lägga upp den på önskelistan:) Tydligen har den flertalet kändisar som fans och jag förstår varför. Nu har jag använt både primern, FFL Lash Plumper, och volymmaskaran, VLM, ovanpå(endast i ett lager) och det blir verkligen en riktigt fin effekt! Den innehåller även vårdande ingredienser och är inte testade på djur. Jag har även testat maskaran ensam och den är super då också, men primern ger den där extra boosten! Båda kostar 289 kr/st och tydligen finns den att köpa redan nu, bland annat här(klick!).

 This mascara isn’t launching in Sweden until February, but I write about it now anyways so you can put it on your wish list:) Apparently, it has a fan base with several celebrities and I understand why. Now I have used both the primer, FFL Lash Plumper, and the volume mascara, VLM, on top (only one coat) and it really gives a nice effect! It also contains nourishing ingredients and are not tested on animals. I have also tested the mascara alone and it’s super as well, but the primer gives that extra boost! Both cost 289 SEK / each and you can apparently already buy it here(click!).

code-mascaraFÖRE/BEFORE:img_0731

MED PRIMER // WITH PRIMER:code-mascara-primer

EFTER // AFTER: code-mascara-after    code-mascara2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!