Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOCOBASE

Den här lilla tuben hittade jag i vår apotekslåda häromdagen. Flera av mina vänner är som galna i den och jag var så klart tvungen att testa och se varför. Och den är faktiskt väldigt bra, lagom fet och ger superskön återfuktning till allt från läppar till nagelband och torra partier i ansiktet. När jag läste lite om den så innehåller den hudidentiska barriärfetter som tränger ner i huden och frigörs när det behövs plus att den verkar direkt vid applicering och upp till 24 timmar framåt. Den är givetvis parfymfri och fungerar för även de känsligaste hudtyper. En riktig lite apoteksfavorit som alltid bör finnas i necessären eller handväskan! Kostar 43kr och ni kan bland annat hitta den här(klick!).

This little tube I found in our pharmacy drawer the other day. Several of my friends are crazy about it and of course I had to try and see why. And it’s actually very good, not too greasy and gives super comfortable hydration to everything from lips to the cuticles and dry spots on your face. When I have read about it, it contains skin identical barrier fats that penetrates the skin and is released when needed plus it acts directly upon application and up to 24 hours ahead. It is, of course, fragrance free and works for even the most sensitive skin types. A true pharmacy favorite that should always be a part of your beauty arsenal! Costs 43kr and you can find it here(click!).

locobase-repair

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta