Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHRISTMAS DINNER

Hej på er! Idag var jag faktiskt på en Barreträning – trots att jag fortfarande är ganska snuvig och trött. Kände bara att jag inte kunde sitta still längre…och ikväll ska jag äta en tidig middag på Teatergrillen med min styvfar och syster, för att säga god jul innan vi åker ner till Båstad på tisdag. Ska bli så mysigt!

Hi guys! Today, I was actually on a Barre training – even though that I am still a bit sick and tired. Just felt that I couldn’t sit still any longer… and tonight I’m going to have an early dinner at Teatergrillen with my stepfather and sister, to say Merry Christmas before we go down to Båstad on Tuesday. So cozy!

img_0725

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!