Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LA MER TREATMENT

I förmiddags var jag på La Mers signaturbehandling på NK – så annorlunda och härlig med mycket massage som var väldigt skön. Jag ser halvpigg ut på bilden haha. Mår lite sämre idag igen – orkar INTE haha. Något som kan vara bra att veta är att man får en ansiktsbehandling på köpet om man handlar en 30ml Cream De La Mer för 1395 kr. Kanske kan vara en lyxig julklapp?

This morning I was at La Mer’s signature treatment at NK – so different and nice with a lot of massage which was very nice. I look kind of tired on the picture haha. Feeling a bit worse again today – I can’t handle this anymore haha.

la-mer-treatmentla-mer-facial-treatment la-mer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!