Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINTERTORR HY?

Jag använder ju sällan olja i ansiktet, i alla fall inte dagtid, då den lätt lägger sig på ytan och bara gör min hud fet och omöjlig att sminka. Men nu när vintern gjort min hud så torr så har det faktiskt varit en jättehärlig räddning att tillsätta endast ett par droppar olja till min vanliga hudvårdsrutin. Det finns ju så himla många oljor på marknaden som är anpassade efter olika hudtyper och ett tips är att kolla om kanske ditt favorithudvårdsmärke kanske har en passande olja. En olja som fungerat väldigt bra för mig är Tromborgs naturliga Stimulating Face Oil(finns här!). Den är väldigt dryg, doftar MAGISKT och jag sprutar bara ut ett par droppar till varje användning som jag värmer genom att gnida handflatorna mot varandra och masserar sedan in i ansiktet. Jag brukar ha den efter min retinolkräm från Medik8 och innan min dagcreme med solskydd från Paulas Choice. Bara ett litet tips från mig till er:)

I rarely use the oil on my face, at least not during the day, because it easily settles on the surface and just makes my skin oily and impossible to apply makeup on. But now that the winter have made my skin so dry it has actually been a really nice rescue to add a couple drops of oil to my regular skin care routine. There are many oils on the market that are tailored to different skin types and a tip is to check if maybe your favorite skin care brand may have a suitable oil for you. An oil that has worked very well for me is Tromborgs natural Stimulating Face Oil (available here!). One bottle lasts a long time, it smells MAGICAL and I just heat my drops by rubbing the palms against each other and then rub into my face. I usually use it after my retinol cream from Medik8 and before my day cream with sunscreen from Paula’s Choice. Just a little tip from me to you:)
tromborg-olja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!