Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Lagom trötta på att höra om min sjukdom nu haha?! Jag mådde i alla fall mycket bättre i lördags och det kändes som att den skulle vara helt borta på söndagen…men sen tog jag en kort promenad och fick ont i halsen igen och sen vaknade jag upp igår med världens förkylning. Innan hade jag bara haft ont i halsen. Så jag har nyst som en galning och snytit mig ungefär var 5e minut…igår var jag supertrött men idag mår jag faktiskt bättre trots att jag fortfarande är snuvig i näsan. Om min sjukdom inte är borta imorrn blir jag galen haha! Då ska jag nämligen gå in på redaktionen och jobba. Om ett par timmar ska jag åka och prova och hämta min brudklänning på söder och sen ska jag förbi Stureplanskliniken på ett möte. På onsdag ska jag på en La Mer ansiktbehandling på NK, på torsdag ska jag äta lunch med min vän på Diplomat och på fredag ska jag till tandläkaren och sen göra min andra behandling med kosmetisk pigmentering på G Nails and Eyes. Vi åker ner till Skåne för jul redan på tisdag nästa vecka så det är mycket som måste hinna göras innan dess. Emellan allt det där ska jag hinna jobba med mina projekt och bröllopsplanering – så det är en fullspäckad vecka.

A bit tired of hearing about my illness now haha​?! I did feel so much better on Saturday and it felt like it would be completely gone on Sunday… but then I took a short walk and got a sore throat again and then I woke up yesterday with the cold from hell. Before, I only had a sore throat. So I’ve been sneezing like a crazy person… yesterday I was super tired but today I actually feel better although I still have a runny nose. If my disease isn’t gone tomorrow I will lose it completely haha! Because tomorrow I have to go work at Plaza Kvinna. In a couple of hours I’m off to try and buy my wedding dress, and then I’ll pass by Stureplanskliniken for a meeting. On Wednesday I’m doing a La Mer facial treatment at NK, on ​​Thursday I’m having lunch with my friend at the Diplomat and on Friday I’m going to the dentist and then to do my second treatment with cosmetic pigmentation at G Nails and Eyes. We are leaving to Skåne for Christmas celebrations on Tuesday next week so there’s a lot that has to be done before that. Between all that I have to work on my projects and wedding planning – so it’s a busy week.

img_0652

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta