Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STILL IN BED

Faaaan alltså. Har trott att jag ska bli bättre varje dag men vaknat upp sämre. Har varit tvungen att boka av allt jag hade inbokat, inklusive myslunch med min bästis och upphämtning av min brudklänning. Imorse var jag tvungen att sminka mig lite – tänker att det kan vara bra att lura kroppen att man är lite friskare än vad man är haha. Försöker ändå jobba från soffan men märker hur kroppen vill att jag ska sova – men har inte ro till det bara – har så mycket som jag skulle behöva göra. Var ute och gick en kort promenad med hunden tidigare och höll på att svimma så var tvungen att sätta mig ner flera gånger. Har testat alla husmorstips. Om någon har nån mirakelkur att rekommendera så är det mer än välkommet!:) Jag lovar att uppdatera bloggen bättre så fort jag känner mig friskare.

img_0630sjuk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!