Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIR CONTOURING AFTER

Ledsen för sen uppdatering men jag vaknade upp sjukare idag än igår, så seeegt! Vill inte vara sjuk!!! Ont i halsen och helt sänkt…Men här ska ni i alla fall få se resultatet från min Hair Contouring på Wella igår! Visst blev det fint? Så väldigt diskret och naturlig skillnad och man applicerade även en glossbehandling som gjorde mitt hår oerhört glansigt och mjukt. Jag tog bilderna hemma för ljuset på salongen var förförligt och man såg inte hur färgen blev på riktigt. Ni kan också se vilken metod som användes när man applicerade blekningen och det ger ju en mycket mer flytande slingeffekt.

Sorry for the late update but I woke up more sick today than yesterday! Don’t want to be sick!!! Sore throat and really tired… Anyways, here you can see the result from my hair contouring treatment at Wella yesterday! Isn’t it pretty? Such a discreet and natural difference and they also applied a gloss treatment that made my hair extremely shiny and smooth! I took the pictures at home because the lighting at the studio was really bad. You can also see which method is used when applying the bleach and it gives a lot more flowing highlight result.

img_0598 img_0602img_0599 img_0608-kopiaimg_0593

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!