Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOPHIE BY SOPHIE

Jag älskar verkligen Sophie by Sophies smycken, framför allt dom diskreta armbanden och halsbanden med små berlocker. Hur sött är inte armbandet med den lilla sköldpaddan? Jag knäppte några bilder när de visade sin SS17 kollektion men vissa av smyckena ligger i kollektion året om.

 I really love Sophie by Sophie’s jewelry, especially their discrete bracelets and necklaces with small pendants. How cute is the bracelet with the small turtle? I snapped a few pictures when they showed their SS17 collection but some of the jewelry you can buy all year around.

dsc03590 dsc03595 dsc03599dsc03607 dsc03604 dsc03608 dsc03613

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Susanne,
  Jag undrar vart du köpt ditt fina halsband i rose guld med en liten cirkel?
  Jag har ett liknande men det var väldigt billigt och jag kan redan se att det börjar att få missfärgningar så skulle vilja köpa ett av bättre kvalite.. har sett att Pandora gör ett liknande med en lite större cirkel.
  Ös gärna på med bröllops inspiration och hur man väljer makeup, hår, klänning mm. Jag ska gifta mig nästa år på Ibiza och har inte börjat med nåt än! PANIK…
  Tack på förhand,
  Petra

  Petra 2016-12-08 08:59:13
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Hej Petra,
   Det kommer från Kranz Ziegler! Jag har det på mig hela tiden och det har faktiskt hållit sig väldigt fint än så länge! Jag är lite osäker på var man hittar det nu för jag kan inte se det på deras hemsida men jag vet att priset är helt ok:)
   Kolla med Star Studio som är deras PR byrå i Sverige – här är mailadressen till Camilla som är supergullig [email protected]

   Åh vad underbart med bröllop på Ibiza!! Grattis! Jag lovar att blogga om en massa bröllopsinspiration – håll utkik på bloggen:)

   Har även gjort en egen kategori som heter ”My Wedding” där du hittar allt samlat.

   KRAM S

   Susanne Barnekow 2016-12-09 13:01:27
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Tack så jättemycket. Ska kolla med dem, jag bor i London så kanske kan hitta det här… Viss är det i rose guld du har? Har hittat det i guld men tycker bättre om rose… typiskt haha!

    Kram

    Petra 2016-12-09 16:13:45
    Svara
    • Svar på Petras kommentar.

     Ah ok! Jag tror faktiskt att mitt är i gult guld men jag håller med om att rosé är väldigt fint:) Hoppas du hittar rätt och lycka till:) Kram S

     Susanne Barnekow 2016-12-12 13:52:47
     Svara
 • […] post SOPHIE BY SOPHIE appeared first on Susanne […]

  SOPHIE BY SOPHIE – BYOU 2016-12-07 14:11:46 http://byou.se/sophie-by-sophie/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!