Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIR CONTOURING

Ush, blev sjuk under dagen igår! Ont i halsen och hängig…och sov jätte dåligt inatt. Drog mig ändå upp imorse för att jag skulle testa något som kallas för Hair Contouring på Wella Studio, det är där jag sitter nu och skriver. Det är ett sätt att använda färg och nyanser för att framhäva ansiktsdrag och ögonfärg. Jag vill ju ha det väldigt naturligt så vi kommer bara ljusa upp det lite i topparna och runt ansiktet. Det är ju lite med hjärtat i halsgropen då jag är livrädd för att förstöra min färg inför bröllopet men jag känner mig än så länge trygg haha. Ni ska så klart få se hur det ser ut efteråt men efter det här kommer jag lunka hem och bädda ner mig så jag blir frisk.

Uuh, I became ill yesterday, sore throat and tired… which caused me to sleep very badly last night. I still got up this morning to try something called Hair Contouring at Wella Studio, it’s from where I’m blogging right now. It’s a way of using colors and shades to accentuate facial features and eye color. I want my color to look very natural so we’ll just brighten it a little bit in the lengths and around the face. I have to admit that I’m a bit terrified to ruin my color for the wedding but so far I feel safe haha. You will of course get to see how it looks afterward but after this I will amble home, crawl under my duvet and get some rest – and force this cold to get the hell out of my body.
img_0569

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!