Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INVISALINE UPDATE

Finns det någon som undrar hur det går med min Invisaline haha? Det går i alla fall superbra och nu är mina tänder nästan helt raka även fast det är ett par månader kvar. Jag är så jäkla glad att jag tog det här beslutet och ångrar det inte någonstans, även fast det kostat en del. Och herregud vad smidigt och smärtfritt det har varit. Jag fick ett tips av en vän som precis avslutat sin behandling att man tydligen kan skynda på lite i slutet. Det hade ju varit härligt om jag var färdig till bröllopet – även fast det inte skulle spela så stor roll när jag tänker efter. Men jag talade i alla fall med min tandläkare Alexander på Aqua Dental  om det och vi drog ner tiden på dom sista skenorna till 10 dagar istället för 14. Om ni har några funderingar på att korrigera tänderna så har Aqua Dental många bra alternativ så jag rekommenderar verkligen att gå dit och för en konsultation.

 Does anyone wonder my status regarding Invisaline haha? It’s still going great and now my teeth are almost completely straight even though it’s a few months left. I’m so damn happy that I made this decision and don’t regret it in any way! And my goodness how smooth and painless it has been. I got a tip from a friend who just finished her treatment, that you apparently can speed it up a bit at the end. It would have been wonderful if I was ready in time for my wedding – even though it wouldn’t matter that much when I think about it. I spoke to my dentist Alexander at Aqua Dental about it and we reduced the time on the last rails to 10 days instead of 14. If you have any thoughts on correcting your teeth, Aqua Dental has many good options and I really recommend for you to go there for a consultation.
invisaline-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vad härligt – det är sjukt vad tiden går fort också. Känns som att jag haft mina i ett par månader men det är över ett halvår nu. Jaha vad intressant att höra att man kan göra på så olika sätt!

  Även fast jag inte är helt klar så är jag så nöjd, känner att jag ler lite bredare nu automatisk 🙂

  Hoppas att det går bra framöver också och tack för att du delar med dig!:)

  Kram S

  Susanne Barnekow 2016-12-09 12:41:43
  Svara
 • Kul att det går så bra! Jag är nu i stort sett klar med mina 19 skenor, var och lämnade avtryck för mina nattskenor och om en vecka får jag min tråd bakom tänderna.

  Jag har dock kört var 11e dag hela tiden förutom de fem sista skenorna då vi körde var 7e dag. Funkade för mig och känns ganska skönt att vara klar.

  Jag är också så himla nöjd! Älskar att se mina tänder nu!

  Sandra 2016-12-08 16:03:09
  Svara
 • Kul att läsa! Jag ska troligtvis få mina i januari

  C 2016-12-07 12:36:42
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Vad spännande:) Det är bara att hojta till om du har några frågor! Kram S

   Susanne Barnekow 2016-12-09 12:38:41
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!