Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY NIGHT

Vi var ju på Punk Royale i fredags…det blev en tidig middag för vi fick bara bord kl18 efter att jag försökt boka via deras system i 2 månaders tid. Det var supergod och spännade mat men vi fick inte riktigt den där galna upplevelsen som man hört alla andra tala om. Jag antar att det var för att vi var på den tidiga sittningen men det kändes lite surt att vi liksom inte fick 100% för att vi inte var på den senare. Vi hade ju typ förväntat oss att vi skulle raggla ut därifrån efter att ha dragit body shots från varandras kroppar haha. Så ett tips är att hellre vänta och boka den senare om det är möjligt. Fick bara ett par suddiga bilder från kvällen!

As you know we were at Punk Royale Friday night… it was an early dinner because the table was at 6PM after I tried to book through their system for over 2 months time. It was super tasty and exciting food, but the experience was not really as crazy as we heard other people talk about. I guess it was because we were there on the early seating but it felt a little sour that we didn’t get a 100% because we were there earlier. We kind of had expected that we would stumble out of there after doing body shots from each others bodies haha. So a tip is that rather wait and book the later seating if possible. Only got a couple of blurred images from the evening.
img_0533img_0549 img_0543

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!