Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY NIGHT

Vi var ju på Punk Royale i fredags…det blev en tidig middag för vi fick bara bord kl18 efter att jag försökt boka via deras system i 2 månaders tid. Det var supergod och spännade mat men vi fick inte riktigt den där galna upplevelsen som man hört alla andra tala om. Jag antar att det var för att vi var på den tidiga sittningen men det kändes lite surt att vi liksom inte fick 100% för att vi inte var på den senare. Vi hade ju typ förväntat oss att vi skulle raggla ut därifrån efter att ha dragit body shots från varandras kroppar haha. Så ett tips är att hellre vänta och boka den senare om det är möjligt. Fick bara ett par suddiga bilder från kvällen!

As you know we were at Punk Royale Friday night… it was an early dinner because the table was at 6PM after I tried to book through their system for over 2 months time. It was super tasty and exciting food, but the experience was not really as crazy as we heard other people talk about. I guess it was because we were there on the early seating but it felt a little sour that we didn’t get a 100% because we were there earlier. We kind of had expected that we would stumble out of there after doing body shots from each others bodies haha. So a tip is that rather wait and book the later seating if possible. Only got a couple of blurred images from the evening.
img_0533img_0549 img_0543

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind