Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND PLANS

Hej på er! Den här natten väckte inte hunden mig förrän kl06, så fick äntligen sova en hel natt – även fast det blev en oväntat tidig morgon. I helgen har jag faktiskt lite skojigt att se fram emot, ikväll ska nämligen jag och min kille äta middag på Punk Royale tillsammans med min bästa vän och hennes man – som en bröllopspresent från oss. Det ska bli så jäkla kul att uppleva det då jag hört så mycket om det! Någon av er som varit där?!

Hi guys! This night my dog didn’t wake me up until 6AM, so I finally got to sleep a whole night – even though it was an unexpectedly early morning. This weekend I actually have some fun to look forward to, tonight me and my boyfriend are having dinner at Punk Royale with my best friend and her husband – as a wedding gift from us. It’s going to be so much fun to experience it because I heard so much about it! Any of you who have been there?!

 

lillet-rose-cocktails-mld108276_vert

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!