Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRI-FEATHER BROW PEN

Ja äntligen kommer inlägget om brynprodukten! Kom upp lite senare idag för att min lilla hund var dålig inatt igen. Så var tvngen att sova en timme extra för att inte vara helt förstörd idag. Anyways, här ser ni brynprodukten som jag talat om! Den kommer från BrowFood och heter 24h Tri-Feather Brow Pen och som ni ser har den tre smala spetsar som skapar ett hårliknande resultat. Det blir lite som en tushpenna på huden och i dagsläget finns det ju varianter med en enkel spets men det går ju inte lika lätt och fort att arbeta med. Den är verkligen kanon tycker jag! Det enda som är ett litet minus är att jag önskar att det fanns en mörkare och mer effektfull nyans. Den jag har här heter charcoal och är den mörkaste. Sen måste man även tänka på att brynen är helt torra och rena från fett när man applicerar – annars riskerar man att pennan ”dör” – och att man är lätt på handen så man inte trycker för hårt. Den kostar 295kr och finns bland annat att köpa här(klick!) och här(klick!). Jag har ju gjort min första behandling med kosmetisk tatuering så jag har ju redan lite den effekten på mina bryn men ni ser i alla fall före och efter på bilderna.

24h-tri-feather-brow-pen-211e3b755-d865-4f3b-bfde-4a4ce426c98bbrowfood img_0518img_0510 img_0519

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!