Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIRED

Min lilla hund var jättedålig i magen i natt så var ute på promenad 3 gånger. Precis när jag somnat skulle han ut igen. Förstår tröttheten hos alla småbarnsföräldrar haha. Nu ska jag skynda bort till ett barrepass och sen har jag en massa spännande inlägg som jag ska börja fila på. Bland annat en sprillans ny ögonbrynsprodukt som jag tror ni kommer ÄLSKA!

My little dog had a really bad stomach this night so were out for walks three times. Just when I had fallen asleep, he needed to go back out. I understand how tired all parents are haha. Now I have to hurry away to a barre workout and then I have a lot of interesting posts I’ll start to create. Among other things, a brand new eyebrows product that I think you‘re gonna LOVE!
img_0492

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!