Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IMAGE SKINCARE

Uppförsbacke hela dagen haha. När man är så här trött tar allt så mycket längre tid..jag får spara den spännande ögonbrynsprodukten till imorgon så ska jag berätta om ett nytt hudvårdsmärke och behandling så länge:) Jag var nämligen på Laser & Estetik igår och gjorde en peeling från ett varumärke som är nytt i Sverige, nämligen Image Skincare, och behandlingen kallas för signature face lift. Den ska ge huden en ordentlig peeling, vitaminer och näring. Man börjar med att rengöra huden ordentligt och göra en hudanalys, därefter preppas den inför peelingen med en blandning av AHA/BHA samt några olika botaniska extrakt som effektivt tar bort överskottsojlor utan att torka ut. Den här blandningen ökar även cirkulationen och kan förklaras lite som ett ”träningspass” för huden. Första lagret består av en blandning av fruktenzymer samt botaniska extrakt som ligger i en aloeveragel bas som skonsamt peelar huden. Här tillsätts även antioxidanter för en lugnande effekt. Andra lagret består av en micropeelande mask med både AHA/BHA syror, fruktenzymer samt microkristaller som ökar upp lyser och klarhet i huden. Tredje lagret består av samma blandning som vi la på först och det fjärde lagret består av ett generöst lager mask som är fullproppad av vitaminer och fukt. Den masseras i ca 5 minuter innan man tvättar av och lägger på serum, återfuktande produkter samt SPF. Man avslutar med att massera in en hudvårdande foundation, som för övrigt var helt fantastiskt! Måste skaffa mig en sån och visa upp den här i bloggen framöver. Dofterna på alla peelingar och produkter är alldeles underbara och efterråt såg min hud otroligt fräsch ut. Ville inte ens ha smink på mig! Jättemycket lyster och uppstramad med en jämn och fin hudton. Har bara känt så efter en peelingbehandling en gång tidigare och skulle gärna göra den här en gång i veckan haha! Jag blev lite kär i produkterna som kändes riktigt bra – jag väntar på att få testa en uppsättning framöver. Om ni skulle vilja göra behandlingen som är perfekt så här inför jul och nyår, kan ni boka en med 20% rabatt om ni gör det innan 16/12 med koden ”susanne”(det gäller ej kurer och kan inte kombineras med andra erbjudanden). Då skräddrasys peelingen efter just dina behov- oavsett om du behöver lyster, näring, uppstramning, fukt, för orenheter etc. Bra va?! Ni hittar hemsidan här(klick!).

facialimage-skincare treatment skincarelaser-estetikskincare2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!