Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINITEST: FLYTANDE EYELINERS

Det här minitestet med flytande eyeliners gjorde vi i senaste numret av Plaza Kvinna:)

KAT VON D, TATOO LINER
Kolsvart och sylvasst blir resultatet av den här eyelinern. De starka pigmenten gör att vi inte behöver fylla på för att få ett kolsvart resultat och vi får verkligen till även de minsta detaljerna. Plus att den sitter som berget hela dagen. Blir inte annat än full pott! Betyg: 5/5 Pris: 215 kr.

NARS EYELINER, STYLO
Något sämre pigment än i Kat Von Ds variant men ger ändå ett snyggt och effektfullt resultat. Spetsen skapar vassa kanter men de allra tunnaste blir svårare att uppnå. Summan av kardemumman blir en riktigt bra eyeliner med ett litet minus för pigmentet som kunde varit bättre! Betyg: 4/5 Pris: 240 kr.

NO7 STAY PRECISE FELT TIP EYELINER
En toppenbra eyeliner med starka pigment! Den är lätt att applicera och sitter på plats hela dagen. Det enda som drar ner betyget något är spetsen som är lite tjockare än hos sina utmanare, vilket gör att det blir svårare att skapa ett lika sylvasst resultat. Betyg: 4,5/5 Pris: 119 kr.

eyeliners

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!