Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÅR FÖRLOVNING

Äntligen hittade jag bilderna från vår förlovningsresa i New York! Fasen vad kul det var och vad mycket som ändå hänt på två år…Vi var där i en vecka över nyårsafton och hade ett gäng vänner som redan var där när vi kom, dagen innan nyårsafton. Dom första nätterna bodde vi på Gramercy Park hotel och efter nyårsafton flyttade vi till The Peninsula. Förlovningen då…den skedde på nyårsafton, vi hade ätit brunch med våra vänner på dagen och shoppat lite på stan. Teddy var extra snäll och tålmodig mot mig hela dagen som jag kommer ihåg det haha. Jag stod och gjorde mig iordning för kvällen, men fick liksom inte rätt på mitt hår, ni vet när man håller på att bli galen haha. Jag tyckte han skulle gå ner och ta en drink med dom andra så länge men han insisterade på att vänta på mig, vilket just då var konstigt och nästan lite irriterande för jag blev extra stressad. Helt plötsligt sa han: – nej nu måste jag göra det här innan jag kräks…sen kom han in i badrummet och gick ner på knä..sen sa han – jag hade värsta talet förberett men nu kommer jag inte ihåg mer än att jag skulle kunna gjort det här redan en vecka efter vi träffats. Och sen frågade han om jag ville gifta mig med honom. Som ni förstår så svarade jag ”JA”! Det var lite konstigt efterråt för jag var ju inte helt färdig samtidigt som jag var i chock och alldeles uppspelt så vi tog en tequilashot från minibaren haha. Sen skyndade jag mig att göra mig klar och sen gick vi ner i baren där våra vänner väntade. Vi firade sedan en magisk nyårafton hos våra vänner vars pappa bor i NY. Min vackra ring är en bespoke från Crow’s Nest Jewels och Teddy var högst delaktig i att designa och göra den till sin egen – vilket är väldigt gulligt tycker jag. För att inte det här historien ska förvandlas till en roman så avrundar jag vår resa här…men om ni har några frågor så är det bara att köra på!:)

 

img_0454 penin img_2845img_7073img_2601nycI sängen på Gramercy Park på nyårsafton när jag precis hade varit på Gotham Glow och spraytannat mig. Syns det haha? img_7014

img_7088Sjuk hambugersallad på 5 Napkin Burger.img_7124img_2498img_7035 img_7126 img_7020 img_7015 img_2596

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!