Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LASER

Jag kom precis hem från ett snabbt besök på Stureplanskliniken där vi behandlade mitt kärl uder mitt ena öga ännu en gång med diodlaser. Den här gången gick Pyra på lite hårdare och nu såg det faktiskt ut som att det drog ihop sig rejält. Tjohoo! Hoppas nu att det inte går tillbaka. Sen gjorde vi den tredje fraktionerade laserbehandlingen på mitt gamla ärr på kinden. Det har blivit bättre men på vissa ställen är det fortfarande ganska framträdande. Som vanligt håller jag er uppdaterade på resultatet! Så länge kan ni läsa mina tidigare inlägg om mina behandlingarna vi gjort på mitt kärl och ärr här,  här och här.  På första bilden ser ni hur mitt ärr såg ut innan vi börjat behandla och efterbilden är precis efter man behandlat med laser. Jag ska givetvis lägga upp en efterbild när vi är helt klara. Varning för närbild haha.

I just got home from a quick visit to Stureplanskliniken where we treated my vessel under my right eye yet again with diode laser. This time, Pyra increased the effect and now it actually looked as though it actually contracted a lot! Tjohoo! Hope that it won’t come back again. Then we also did a third fractional laser treatment on my old scar on my cheek. It has gotten better, but in some places it is still quite prominent. As usual, I keep you updated on the results! In the mean time you can read my previous post about my treatments we did on my vessel and scar here, here and here. On the first picture you can see how my scar looked like before we started treating it and the other picture is just after the treatment. I will of course add an after-image when we are completely done. Warning for insanely close-up pics haha.

 

img_0422-kopia img_1344

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!