MY WEDDING

Jag fick en förfrågan från en läsare igår om att jag ska skriva mer om mitt kommande vinterbröllop i januari, men även om hur min förlovning gick till, hur min ring ser ut etc. Och bara för att jag skrivit kort om det för länge sen har jag tänkt att jag täckt upp dom delarna…men nu ska jag skriva lite mer utförligt om det. Jag måste försöka hitta mina bilder från vår förlovning i New York för två år sen…jag vet bara inte var jag lagt dem och döpt mappen till haha. Så jäkla störigt. Sen är det vissa saker som jag vill hålla hemligt fram till den stora dagen, så som min klänning och sådär men jag lovar att ni ska få veta ALLT i sinom tid! Har ju en massa bra tips på bröllopsplanering också ju:) Allt från program för bordsplacering, bästa floristerna till var man hittar fina slöjor och dekorationer till festlokalen. När jag ändå är inne på bröllop så tänkte jag passa på att slänga in en liten efterlysning – jag har letat i flera månader efter någon som kan sjunga i kyrkan men inte lyckats hitta någon som kan. Vi kommer ha ganska svåra låtar så det måste vara någon som kan ta höga toner och vi vill gärna ha någon med en soulig eller lite speciell röst(och bor i Stockholm). Om ni har några tips blir jag SUPERGLAD!!

 I received an inquiry from a reader yesterday that I should write more about my upcoming winter wedding in January, but also about how my engagement happened, what my engagement ring looks etc. And just because I wrote briefly about it long ago have I thought that I covered those parts… but now I’ll write a bit more detailed about it. I’m currently trying to find my pictures from our engagement in New York two years ago… I just don’t know where I put them, and named the folder haha. So irritating! Then there are some things I want to keep secret until the big day, like my dress and stuff but I promise that you will know everything in due of course! I do have a lot of good tips on wedding planning now:) Everything from the programs to make the table planning easy, the best florist to where to find pretty veils and decorations to the party. When were talking about weddings I thought I should take the opportunity to throw in a small ad – I’ve been looking for months for someone who can sing in the church but failed to find someone who is available. We have quite difficult songs, so there must be someone who can take the high notes, and we’d love to have someone with a soulful voice and/or special voice(who lives in Stockholm). If you have any tips, that would make me super happy!!

img_0279
Vi kommer gifta oss i Engelska kyrkan på Djurgården, den är liten och supermysig! //We are getting married in the English church on Djurgården, it’s small and super cozy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Loppan! Vilken bra timing:) Jag ska försöka svara på alla dina frågor här men tänkte lägga upp lite olika inlägg efter hand med till exempel var man kan hitta bra dekorationer etc. Jag har satt ihop en inspirationssida på Pinterest där jag samlat en massa bra idéer när det kommer till allt från dekorationer till blommor och dukning: https://www.pinterest.se/susannebarnekow/winter-wedding-inspiration/. Jag och min kille är väl ungefär lika entusiastiska men jag är kanske lite mer detaljorienteriad än vad han är. Jag är och mina tärnor har ätit middag ihop några gånger och sen var vi nyss iväg på min möhippa som var helt fantastisk och det är klart att jag känner mig oerhört tacksam för dem och allt dom gör för mig. Vi är ju så nära vänner så vi umgås hela tiden:) Jag har inte gett dom några presenter, vi är som vanligt mot varandra i och med att vi känner varandra så väl. Men självklart är jag väldigt tacksam för all hjälp jag får från dem och visar det som en vän bör göra:) Håll utkik på bloggen framöver så kommer det tips eftersom:) Kram och ha en underbar helg!

  Susanne Barnekow 2016-11-25 11:56:15
  Svara
 • Hej snygging!

  Underbart kul att följa bröllopsplanerna eftersom jag själv också ska gifta mig. Har dock jätteproblem med dekorationer, kommer du göra själv eller fixar någon åt er? Var köper du i så fall allt? Har du och din kille samma syn på hur det ska vara eler är någon mer entuseastisk? Förstår att du inte vill avslöja allt men du får jättegärna ge lite generella tips utan att avslöja för mkt! Kommer du ha några tärnor och i så fall, vad gör du för att er tid ska bli speciell? har ni haft middagar? Har de fått några presenter? Bjuder du dem på saker eller bjuder de dig? Tycker det är så svårt så all hjälp är välkommen.

  Kram kram och lycka till!

  Loppan 2016-11-24 17:12:27
  Svara
 • […] post MY WEDDING appeared first on Susanne […]

  MY WEDDING – BYOU 2016-11-23 08:50:07 http://byou.se/my-wedding/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!