Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ROOT FUSION

Redken har precis lanserat en helt ny utväxtspray som heter Root Fusion! Och jäklar vad bra den är! Den har en perfekt fördelning av färg och jag upplever att den sitter som berget och stannar fram tills du tvättar håret nästa gång. Med tanke på att jag inte har någon direkt utväxt sprayar jag där jag vill att håret ska se lite fylligare ut. En flaska kostar 220kr.

Redken has just launched a brand new root spray called Root Fusion! And it’s really good! It has a perfect distribution of color which doesn’t discolor and stays until your next shower. Given that I don’t really have any direct roots I spray where I want the hair to look a little fuller. A bottle costs 220kr.

01279877-f686-452d-af7c-69589f64cf91

FÖRE/ BEFORE: img_0360

EFTER/AFTER: img_0361

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Susanne! 🙂
  Jag frågade tidigare om vilken foundation du använde på bilderna i inlägget ”Winter Wonderland” och du sa att du använde Idun mineralfoundation! (Tack för snabbt svar!) och vad jag förstår finns det andra du också använder, vilken är din absoluta favorit?
  Kram!

  Karin 2016-11-23 07:32:21
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej igen och förlåt för sent svar! Det är den jag använder nu för jag har märkt att den passar bäst till min hudtyp – som lätt blir fet och oren. Tidigare har jag använt Youngbloods och Bare Minerals – dom är också jättebra! Sen gillar jag även Jane Iredales och Glo Minerals – men dom ger lite mindre täckning än de andra men är toppen för lite fetare hudtyper. Men Idun är min favorit i dagsläget:) Som du märker är det bara mineralfoundation i puderform jag använder och inte flytande. Det går så mycket snabbare att applicera och ger bäst resultat på min hud. Hoppas det gav dig svar på din fråga!:) Kram

   Susanne Barnekow 2016-11-25 09:10:08
   Svara
 • […] post ROOT FUSION appeared first on Susanne […]

  ROOT FUSION – BYOU 2016-11-22 17:37:46 http://byou.se/root-fusion/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!