Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUGARBEARHAIR

Ni kanske har sett den här produkten tidigare – hos kändisar som Kim Kardashian, Emily Ratajkowski och Vanessa Hudgens? Nu har i alla fall dom söta gummibjörnarna kommit till Europa med Sverige och Danmark som start. För att förtydliga så är det alltså ett kosttillskott som är helt vegetariskt och innehåller näringsrika vitaminer och mineraler som vårdar hår, hud och naglar. Vitamin A och E ökar blodcirkulationen samtidigt som det vårdar och skyddar håret för ett friskare och längre hår. Vitamin C ökar kroppens naturliga produktion av kollagen och Vitamin B-12 i kombination med zink främjar produktionen av röda blodkroppar, vilket leder till cellökning och minskat håravfall. Biotin och kokosnötolja återfuktar både hårstråt och hårbotten för att motverka sprött och kluvet hår. Dom är verkligen galet smaskiga men dom innehåller också mestadels socker – så det är som att äta ett par godisbitar om dagen…hur som helst är dom väldans söta tycker jag! En burk innehåller en månadsförbruking, kostar 349 kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

You may have seen this product before -with celebrities like Kim Kardashian, Emily Ratajkowski and Vanessa Hudgens? Now the cute gummy bears have landed in Europe with Sweden and Denmark as a start. To clarify, it’s a dietary supplement that is completely vegetarian and contains nutritious vitamins and minerals that nurture hair, skin and nails. Vitamins A and E increases blood circulation while it nourishes and protects the hair for a healthier and longer hair. Vitamin C increases the body’s natural production of collagen and Vitamin B-12 in combination with zinc which promotes red blood cells, leading to cell growth and reduced hair loss. Biotin and coconut oil moisturizes both the hair shaft and scalp to prevent brittle and split hair. They are really yummy but they also contain mostly sugar – so it’s like eating a few pieces of candy a day … in any case they are awfully cute! A jar contains a monthly use, costs 349sek and you can buy them here(click!).

sugarbearhair-sverige

63791de4-403f-4af5-b5d5-c084aee564b3-kopia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!