Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MÅNDAG

Hej på er! Äntligen känner jag mig återställd haha… min kille var bortrest förra veckan så min syster bodde här i helgen och vi tog det väldigt lungt och hade så jäkla mysigt! Vi tittade på film, gick promenader och sen tog vi en spapedikyr i lördags. Nu har min kille kommit hem och jag känner att han inte får åka iväg igen på väääldigt länge…hatar verkligen när han är bortrest haha. Nu har jag en massa jobb att ta tag i men för en gång skull känner jag mig motiverad, så skönt!:) Har ni något ni vill att jag ska skriva om är det bara att mata på i kommentarsfältet!

Hi guys! At last I feel restored from last weekend haha… my fiance was away last week so my sister stayed here this weekend and we took it so easy and we had the most cozy time! We watched movies, went for walks, and then we took a spa pedicure Saturday. Now my bf is finally home and I feel that he can’t leave me again for a looong time… really hate it when he’s away haha. Now I have a lot of work to do, but for once, I feel motivated, so nice!:) Do you have anything you would like me to write about just hit me!
img_0315

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Blogga gärna mer om ditt bröllop! Hur ska din klänning se ut, ring etc. Var ni ska gifta er? Hur många gäster kommer? Hur friade din kille? Hur träffades ni?

  Sanna 2016-11-21 18:14:06
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna! Det ska jag göra, jag har vissa delar som jag vill hålla hemliga tills den stora dagen bara. Vill till exempel inte att min kille ska se min klänning och vi vill hålla stället hemligt ett tag till:)…men jag ska absolut skriva om ALLT i sinom tid och ska lägga upp om frieriet och hur vi träffades etc. Blir jätteglad att du delar med dig av vad du vill läsa om – stort tack för det! Kram S 🙂

   Susanne Barnekow 2016-11-22 10:27:11
   Svara
 • Uppskattar alltid dina inlägg om tips på bra hudvård! Tycker du har så otroligt fin hy. Jag vet att du skrivit om det förr och att du testar mycket produkter men det är alltid kul att läsa om dina hudvårdsrutiner. Du kanske har några nya favoriter nu inför vintern? 🙂 kram

  Jenny 2016-11-21 10:02:24
  Svara
 • […] post MÅNDAG appeared first on Susanne […]

  MÅNDAG – BYOU 2016-11-21 09:54:55 http://byou.se/mandag/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!