Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKINBOOSTER ERBJUDANDE!

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag är fortfarande lite trött efter förra helgen haha. Så svaaag. Jag var på min tredje och avslutande skin booster behandling på Laser & Estetik i veckan – ni kan läsa allt om behandlingen här(klick!). Den ger i alla fall både volym, fukt och collagennybildning till huden och nu måste jag vänta lite tills alla små stickmärken försvinner ordentligt men jag känner både en ökad fasthet och volym. Jag älskar den här typen av behandlingar som faktiskt ger en bestående skillnad! Vet ni vad, jag har fixat så att alla mina läsare får 20% rabatt på en skinboosterbehandling hos Denise Fa. Det kostar normalt 2500 kr för 1 ml och nu kostar det bara 2000kr. Det gäller dock ej paket och behandlingen ska vara utförd senast 31/12. Ange kod ”Susanne” när ni bokar bara! Man får bedövning innan så jag lovar att det inte känns ett smack!:)

Hello! How are you guys today? I’m still a bit tired after last weekend haha. So weeeak. I was on my third and final skin booster treatment at Laser & Estetik this week – you can read all about the treatment here(click!). It provides volume, moisture and collage regeneration to the skin and now I have to wait until all the tiny stick marks disappear properly but I feel both an increased firmness and volume. I love this type of treatment which actually gives a long lasting effect! You know what, I’ve fixed so that all my readers get a 20% discount on a skin booster treatment by Denise Fa. It normally costs 2500 SEK for 1 ml and now it only costs 2000 SEK. It doesn’t apply to packages and the treatment should be performed no later than 31/12. Just enter the code ”Susanne” when you book! You get topical anesthetic before so I promise that you won’t feel a thing! 🙂

img_1795

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!