Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SENSIBIO MASK

Vinter är ju ingen bra nyhet för huden, man blir ofta väldigt torr och känslig. För mig hjäper det att använda lite fetare nattprodukter men även att lägga regelbundna fuktmasker. Den här senaste från Bioderma är verkligen superhärlig, den är intensivt återfuktande och lugnande och fungerar även för intoleranta och känslig hudtyper. Kostar 219 kr och finns att köpa på Loyds apotek.

 Winter’s not good news for the skin, it often gets very dry and sensitive. For me it helps to use fattier night products, but also to use regular moisture masks. This latest one from Bioderma is really super nice, it’s intensely moisturizing and calming, and also works for intolerant and sensitive skin types. Costs 219 sek and can be purchased at Loyds pharmacies.

dd

img_0099

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Den ska jag prova! Gillar Biodermas grejer.

    Annika 2016-11-18 10:29:19
    Svara
  • […] post SENSIBIO MASK appeared first on Susanne […]

    SENSIBIO MASK – BYOU 2016-11-17 08:36:10 http://byou.se/sensibio-mask/
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!