Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIR TREATMENT

Jag brukar ju gå till Bangerhead ungefär en gång i månaden – för att göra en olaplexbehandling och flytta upp mina Hairtalks. Och emellanåt lägger vi lite nya slingor i luggen. Igår gjorde jag inga slingor men mitt hår var i STORT behov av lite extra omtanke. Nu känns det som nytt igen – så härligt! Tack Bangerhead och Gabbi:)

I usually visit Bangerhead about once a month – to do an Olaplex treatment and move up my Hairtalk extensions. And sometimes we do some new highlights in the bangs. Yesterday we skipped the highlights, but my hair was in big need of some extra care. Now it feels like new again – so lovely! Thank you Bangerhead and Gabbi:)
 img_0255-2
06e86f10-fb2d-458a-93bf-6b74c4f41260
img_0256

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!