Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY BACHELORETTE

Hej på er! Ja det har ju varit lite tyst här på bloggen och det är för att jag blev kidnappad på min möhippa i fredags. Hela grejen med Claudia Schiffer intervjun vara bara ihopsatt för att chocka mig så mycket som det bara gick – och herregud vad de lyckades haha. Helgen tillbringades i Berlin och jag har haft så galet kul, lyckan över världens finaste vänner är TOTAL! Samtidigt som jag flyter fram på moln är jag fysikt helt slut fortfarande och jag sov nästan hela dagen igår. Så nu har jag så mycket jobb att ta igen att jag knappt hinner med att skriva det här inlägget. Jag har en del bilder som jag samlat från mina vänner men måste gå igenom alla innan de kommer upp på bloggen. Ska göra mitt bästa för att hinna till ikväll men ska snart iväg på nästa möte. Ni får ha lite tålamod med mig den här veckan haha:)

Hi guys! Yes, it’s been a bit quiet on the blog and that’s because I was kidnapped on to my bachelorette party Friday morning. The whole thing with the Claudia Schiffer interview was just be assembled to shock me as much as possible – and my goodness did they succeed haha. The weekend was spent in Berlin and I’ve had so much fun, the happiness of the world’s most amazing friends is complete! At the same time as I’m dancing on air, I’m still physically exhausted and I slept almost all day yesterday. So now I have so much work to do that I hardly have the time to write this post. I have some pictures that I gathered from my friends but have to go through all of them before I can post them on the blog. Will do my best to get it up tonight, but soon I have to run off again for my next meeting. You have to have a bit of patience with me this week haha:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!