Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BY TERRY – TERRY

I onsdags träffade jag skaparen av exklusiva makeupmärket By Terry, Terry de Gunzburg – vilken cool powerkvinna! Utöver flertalet fantastiska produkter som hon producerat under sitt eget namn är hon bland annat skaparen av YSLs ikoniska concealerpenna, Touche Éclat. Intervjun kommer i nr 1 av Plaza Kvinna som kommer ut i slutet av december – så missa inte det! Och för att skvallra om ännu en intervju jag ska göra om ett par timmar…jag ska träffa självaste Claudia Schiffer! Hur coolt är det?! Ska verkligen försöka få till en bild med henne också;)

On Wednesday I met the creator of exclusive makeup brand By Terry, Terry de Gunzburg – such a cool power woman! In addition to several great products she produced under her own name, she is the creator of the iconic YSL concealer pen, Touche Éclat. You can read the interview in No. 1 of Plaza Woman that comes out in late December – so don’t miss it! And to gossip about another interview I’m about to do in a couple of hours… I’m going to meet Claudia Schiffer! How cool is that?! I will do my best to get a picture with her too;)

by-terry

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!