Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DUBBELKAOS

Det har varit en väldigt konstig dag idag…som började med den tråkiga nyheten att Trump vunnit det Amerikanska valet. Det känns som ett bakslag för hela mänskligheten och det understyker egentligen bara allt som jag tycker är fel i den här världen. Vilket gör mig ordentligt ledsen….och arg. Kunde inte hålla tillbaka gråten imorse när jag gjorde frukost och när jag pratade med syrran i telefonen. Maktlösheten slog liksom till som en smäll på käften. Men det är bara att ta nya tag och njuta av den här snön som är alldeles magisk – även fast det är lite jobbigt att gå ut:)

It’s been a very strange day today… that began with the sad news that Trump won the US elections. It feels like a setback for humanity and it just understates everything that is wrong in this world. Which makes me very sad and angry. Cried when making breakfast this morning and when talking to my sister on the phone – the powerlessness struck me like a blow to the face. But you just have to keep going and enjoy this snow that is absolutely magical – even though it’s a bit of a hassle to go out🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!