Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3D TATTOO

Ja nu måste den här tröttmössan skynda iväg för jag ska nämligen tatuera mig. Ja ni hörde rätt – men det är en lite annorlunda typ av tatuering, nämligen en 3D ögonbrynstatuering! Vi ska göra en ögonbrynsspecial till tidningen och måste så klart testa den här trenden som blivit galet stor runt om i världen. Jag ska göra den på G Nails Eyes och jag kommer givetvis rapportera resultatet:)

Well now I must hurry because I’m getting a tattoo. Yes you heard me right, but it’s a different kind of tattoo, namely a 3D eyebrow tattoo! We are doing an eyebrow special in the magazine, and obviously I have to try out this trend that is huge around the world. I’ll do it at G Nails Eyes and I will of course report my experience and result:)
img_0070

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!