Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOLEIL LIP FOIL

Mycket lyx i bloggen idag haha. Men det kan man väl kosta på sig ibland, framför allt när det är så mörkt och kallt ute? Hur fina är dom här nya läppstiften från Tom Ford? Dom ger en metallisk look och det är så fina nyanser. Sen är ju hylsorna galet snygga! Kollektionen heter Soleil Lip Foil och består av 6 olika nyanser. De två som jag bär heter Private Life(ljusaste) och Aperture. Dom är inte billiga, kostar hela 460kr, men attans så snygga!

Lots of luxury in the blog today haha. But that’s a treat you can afford at certain times, especially when it’s dark and cold outside. How pretty are these new lipsticks from Tom Ford? They give a metallic look and the shades are so pretty, not to mention the case! The collection is called Soleil Lip Foil and consists of 6 different shades. The two that I wear is called Private Life (the brightest one) and Aperture. They are not cheap, costs 460sek, but they are so darn pretty!

tom-ford-soleil-lip-foil62b4672c-df57-4812-ad98-d31bcd137d67lip-foil soleil-lip-foil

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!