Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNIN’

Oj vad mycket lättare det är att gå upp på en måndag när man tagit det lugnt på helgen…framför allt när man tagit det riiiktigt lugnt. Det enda jag gjort, utöver att gå ut med hunden och jobba är att gå en promenad och ta en balettlektion på Sthlmbarre. I och med det här kalla vädret har jag redan fått såna sjuka julkänslor – blir alldeles lycklig när jag går in i mataffären och det doftar lussekatter. Måste hålla i mig för att inte ställa till med julbak och dra fram allt lujpynt haha. Nej nu måste jag hoppa iväg till Plaza Kvinna – redaktionen. Ses sen!

It’s so much easier to get up on a Monday when you have been taking it easy on the weekend… especially when you have taken it reeeeally easy. The only thing I have done, in addition to walking the dog and work, is to go for a walk and take a ballet class at Stockholm Barre. With this cold weather I’ve already got my Christmas spirit all worked up – I get so happy when I go into the grocery store and it smells like saffron buns. I have to hold my horses not to start Christmas baking and drag up all decorations from the basement haha. Well, now I have to jump away to Plaza Woman. See you later!
img_5138-kopiaBild från förra året // pic from last year

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!