Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÄRLLASER – UPDATE

Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag behandlat mitt kärl under ögat med IPL tidigare? Jag har nämligen ett tjockt mörkblått kärl under höger öga, som gör att jag alltid måste täcka det för att inte se dyngtrött ut och Pyra på Stureplanskliniken försöker hjälpa mig att få bort det, eller snarare göra så att det syns mindre. Ni kan läsa mitt tidigare inlägg här(klick!). Det verkade som att IPL fungerade så bra i början(och jag var sååå glad) men när svullnaden lagt sig så hade det inte gjort någon skillnad på kärlet. Men nu när jag var där senast testade vi diodlaser – och jag kan faktiskt se att kärlet dragit ihop sig(tjohoo!)! Jag ska dit igen och behandla det nästa vecka och jag håller verkligen tummarna att vi kommer uppnå det resultatet vi är ute efter. Jag vet att det är några av er som har ett liknande problem så jag håller er givetvis uppdaterade:)

 Do you remember that I wrote that about treating the vessel under my eye with IPL laser? I have a dark blue one under the right eye, which means that I always have to cover it not to look tired and Pyra at Stureplanskliniken is trying to help me get rid of it, or rather make it is less visible. You can read my previous post here(click!). It seemed that the IPL worked so well in the beginning (and I was sooo happy) but when the swelling subsided, it had not made any difference to the vessel. But last time, we tested diod laser – and I can actually see that the vessel has contracted (tjohoo!)! I’ll go there again and treat it next week and I really keep my fingers crossed that we will achieve the results we’re after. I know there are some of you who have a similar problem so I will of course keep you updated🙂
img_0551

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • […] länge kan ni läsa mina tidigare inlägg om mina behandlingarna vi gjort på mitt kärl och ärr här,  här och här.  På första bilden ser ni hur mitt ärr såg ut innan vi börjat behandla och […]

  LASER – BYOU 2016-11-25 17:26:57 http://byou.se/laser/
  Svara
 • […] länge kan ni läsa mina tidigare inlägg om mina behandlingarna vi gjort på mitt kärl och ärr här,  här och här.  På första bilden ser ni hur mitt ärr såg ut innan vi börjat behandla och […]

  LASER - Susanne Barnekow 2016-11-25 17:13:46 http://susannebarnekow.se/2016/11/laser/
  Svara
 • Hej Sanna! Nej jag har faktikst inte gjort det, även fast jag funderat på att beställa några gånger. Men jag ska faktiskt ta och beställa hem ett av hennes matta lip-kits, nu fick jag en spark i baken haha:) Kram

  Susanne Barnekow 2016-11-08 11:11:00
  Svara
 • Hej Susanne!
  Jag undrar om du någonsin testat Kylie Jenners lipkits? Det skulle vara så kul om du ville testa dem så man vet om hypen är överdriven eller om de är så bra som alla säger 🙂

  Sanna 2016-11-07 20:38:53
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!