Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CONFERENCE

Vi hade en sån härlig konferansdag på Haymarket – det är så jäkla fint och mysigt där. Känns så internationellt och inredningen är så gemytlig…vi kom fram till en massa spännande saker och det är alltid superhärligt att hänga med tjejerna! Snart ska jag springa iväg på min barreträning så jag får fylla på mina mörkerlåga energinivåer haha.

We had such a lovely conference day at Haymarket – it’s so darn nice and cozy there. Feels so international and the decor is so homely… we came up with a lot of exciting new ideas, and it’s always super nice to hang out with the girls! Soon I’m off for my barre workout so I can refill my low energy levels haha.

img_2244dsc04350 dsc04331c0b973de-ade8-4ad0-a8e0-2d3c4b7672a6 dsc04332

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!