Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ULTRAFORMER III

Ja det är en jäkla massa behandlingar på mig just nu haha. Men det gäller att hela tiden testa det senaste och vi måste vara ute i god tid för att hinna med att skriva om det i tidningen. Stureplanskliniken är ju väldigt snabba på de senaste behandlingarna och Pyra som äger och driver kliniken är ju verkligen superduktig. Nu såg jag att de fått in en ny maskin som heter Ultraformer III – vilket är en revolutionerande ny teknik där man använder fokuserat ultraljud för att ge lyft och uppstramning av huden utan kirurgi. Metoden är snabb, säker och enkel, och CE-godkänd i Europa. Det finns inga risker med behandlingen och man ser resultat både direkt och upp till 3mån efter. Det går relativt fort att utföra och smärtan är överkomlig – det är verkligen inte behagligt men det är över ganska snabbt. Jag är egntligen lite för ung så jag testade bara lite på halsen för att känna hur det kändes – men på den lilla delen känns min hud mycket tightare nu. Stureplanskliniken har i alla fall ett jäkligt bra erbjudande nu om man vill göra en behandling och då kan du behandla ansikte eller under haka/hals för 3 000kr istället för 12 900kr(gäller t om 30/12) om de får ta foton till sitt bildgalleri. Nedan sen ni en före/efterbild och ni kan hitta fler bilder här(klick!) och mer info om behandlingen här(klick!). Spännande va?!:) 

Yes there are a lot of treatments on the blog right now haha. But I need to constantly test new treatments in order to be able to write about them in the magazine. Stureplanskliniken’s very fast on the latest treatments and Pyra, who owns and operates the clinic, is really super professional. Now I saw that they had a new machine called the Ultraformer III – which is a revolutionary new technique using focused ultrasound to provide lifting and skin tightening without surgery. The method is fast, safe and easy, and CE approved in Europe. There are no risks with the treatment and you see results, both directly and up to 3months after. It is relatively fast and the pain is durable – it’s certainly not pleasant, but it’s over pretty quickly. I’m actually too young so I tried just a little bit on the neck to feel how it felt – but on that small part, my skin feels much tighter now. Stureplanskliniken have a really good offer now if you would like to do a treatment and then you can treat the face or chin/neck for 3000SEK instead of 12900 SEK (valid until 30/12) if they can take photos to their gallery . Below you can see a before/after picture and you can see more pictures here(click!) and more details about the treatment here(click!). Exciting huh ?!:)

ultraformeriii-ansiktslyft

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Leila, Du kan gå in här och läsa mer om den http://www.stureplanskliniken.se/behandlingar/rynkor/ultraformer-iii/ och här hittar du kontakten http://www.stureplanskliniken.se/kontakt/ . // Susanne 🙂

  Susanne Barnekow 2016-12-17 12:57:56
  Svara
 • Hej
  jag vill mer information om ultraformer .och adresen på kliniken. tak så mycket
  vh/leila

  Leila wali 2016-12-17 00:35:23 http://Sverige/Göteborg
  Svara
 • […] post ULTRAFORMER III appeared first on Susanne […]

  ULTRAFORMER III – BYOU 2016-11-02 08:42:36 http://byou.se/ultraformer-iii/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!