Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY CALENDER

Det finns så många urfina beauty-jul-kalendrar på marknaden och det är tydligen superpopulärt – även fast prislapparna ofta är ganska höga. Men visst är det en bra förjulklapp till dottern, kompisen eller flickvännen? Det finns ju nåt härligt i att överraskas med en liten uppskattad gåva varje dag fram till jul och enligt min kollega på Plaza Kvinna så är det extra populärt bland killar som vill skaffa sig sågra extra pluspoäng hos tjejen haha. Jag är i alla fall superspänd på den här kalendern från Skin City som har många olika varumärken och blir därför extra spännande…jag ska uppdatera er på vad den kostar asap.

 There are so many beautiful beauty-Christmas calendars on the market and it’s apparently super popular – although the price tags are often quite high. But isn’t it a nice gift to give your daughter, friend or girlfriend? There’s something magical in being surprised with a small appreciated gift every day until Christmas and, according to my colleague at Plaza Kvinna, it’s especially popular among boyfriends who want to acquire some extra plus points with the girlfriend haha. I’m in any case super excited about this calendar from Skin City, that has many different brands… I’ll update you on the price tag asap.
8e350436-0666-4f55-9891-4c3ef06de561 img_2179

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!