MINITEST:CLEANSING BALMS

I det senaste numret av Plaza Kvinna gjorde vi ett minitest på olika cleansing balms och här ser ni vårt proffsutlåtande på tre olika produkter:)

ELEMIS, PRO COLLAGEN CLEANSING BALM
Vi börjar med att massera in det här krämiga balsamet på torr hy och adderar därefter några droppar vatten – för att sedan skölja av och torka ansiktet med den medföljande handduken. Vår hud känns ordentligt rengjord, återfuktad och babylen! Ett plus till handduken som ger en extra exfolieringseffekt samt den fräscha doften som adderar en härlig spakänsla. Man ska dock undvika kontakt med ögonen, vilket tyvärr drar ner totalbetyget. Betyg: 3/5 Pris: 595 kr.

AURELIA, MIRACLE CLEANSER
Den här krämiga mjölkrengöringen doftar alldeles underbart! Även här börjar vi med att masserar in produkten på torr hud men i steg två sveper vi bort smuts och makeuprester med den medföljande antibakteriella bambuduken som vi blöter i varmt vatten. Vår hud känns återfuktad, rengjord och mjuk och ett plus för duken som inte bara ger en skonsam exfoliering utan även tar bort även de mest envisa makeuprester. Betyg: 5/5 Pris: 519 kr.

YSL, UNIVERSAL MAKEUP REMOVER MELTING BALM-IN-OIL
Den här rengöringen bara osar lyx! Allt från förpackning till doft och innehåll. Vi blir faktiskt lite förvånade över hur bra den faktiskt tar bort all makeup, utan handduk eller annat hjälpmedel. Vi masserar in balsamet på torr hud och när vi adderar några droppar vatten förvandlas den till en tunn mjölk. Efter avsköljning är vår hud ordentligt rengjord och återfuktad. Kan inte bli annat än full pott! Betyg: 5/5. Pris: 415 kr.

minitest-cleansers

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!