HALLOWEENISH

Heeej! Hur har helgen varit? Vi hade en riktigt trevlig middag på Bardot i fredags – som för övrigt var en sjukt mysig restaurang med supergod mat! Sen gick vi ut en sväng och ja, som vanligt var jag totaldäckad hela dagen igår haha. Det var ju ingen annan som ville klä ut sig i fredags så jag fick ju hoppa över det…MEN jag köpte ett par supersöta öron-clips på Asos som ändå gjorde att det kändes som jag klätt ut mig lite grann. Får hoppas att det kommer någon annan maskeradfest framöver:)

Heeey! How has your weekend been? We had a really nice dinner at Bardot Friday night – which was a really nice restaurant with super tasty food! Then we went out – and yes, as usual, I was completely out all day yesterday haha. No one wanted to dress up on Friday so I had to skip it… but I bought a pair of super cute ear-clips on Asos which made me feel a little bit dressed up. I will have to hope for a masquerade party ahead instead🙂

img_2169 img_2158

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!