DOUBLE WEEKLY TRIBUTE

Ja som ni kanske märkte så hade jag ingen dissprodukt förra veckan – men det är för att jag inte testat någon dålig att skriva om. Den här veckan har jag faktiskt två olika favoritprodukter och det är mina bästa concealers! För att jag ska tycka att en concealer är bra måste den vara täckande, alltså innehålla mycket pigment, men blanda ut sig så att den blir ett med huden och inte lägga sig som ett extra lager – det innebär också att den måste gå att använda under ögonen utan att det lägger sig i vecken eller att den blir torr under dagen. Och sen måste den finnas i många och bra nyanser. Så det är en del boxar den måste ticka haha. Dom här produkterna fyller verkligen alla mina krav!

NARS RADIANT CREAMY CONCEALER
Den här är krämig och när min hy är fin använder jag den till och med som foundation – för att den är så dryg, täcker bra och smälter in i huden. Den innehåller även antioxidanter och verkar återfuktande. Den är ganska mycket tjockare i konsistensen än den andra men man behöver bara använda jättelite och sen blir resultatet väldigt naturligt när man arbetar in den. Kostar 240kr.

MAKE UP FOR EVER ULTRA HD INVISIBLE COVER CONCEALER
Den här har jag skrivit om tidigare men var tvungen att ta med den igen! Den är ultratunn i konsistensen men har väldigt starka pigment som täcker makalöst bra vilket gör den väldans dryg. Även den här återfuktar men förebygger också mörka ringar under ögonen och stimulerar hudens mikrocirkulation och kollagenproduktion. Kostar 245kr.

Yes, as you may have noticed, I had no diss product last week – but that’s because I didn’t came across a bad one to write about. This week I actually have two favorite products and it’s my best concealers! For me to like a concealer it must give a good coverage and contain a lot of pigment, but also blend well with the skin and don’t settle as an extra layer – it also means that you must able to use it underneath your eyes without it settling into wrinkles or dry the skin. And you need to have many shades to choose from. So there are a few boxes that needs to be ticked haha. These two products fills all my requirements!

NARS RADIANT CREAMY CONCEALER
This one is creamy and when my skin is nice, I also use it as a foundation because it covers so well and melts into the skin. It also contains antioxidants and acts moisturizing. It’s thicker in texture than the other one but you only need to use very little and it looks very natural when you work it in. Costs 240sek.
 

MAKE UP FOR EVER ULTRA HD INVISIBLE COVER CONCEALER
I have written about this one earlier but just had to bring it up again. It is ultra thin in texture but with very strong pigment covering incredibly good which makes it last awfully long. This also moisturizes but also helps prevent dark circles under the eyes and stimulates the skin’s micro circulation and collagen production. Costs 245sek.

db05371e-26dc-473c-9efb-30ff139b0d9f

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!