Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE NEW ME : LEAN AND STRONG!

Ja tack! Jag har börjat köra barre nu och ska göra det intensivt fram till bröllopet. Stället jag tränar på heter Sthlm Barre och är så jäkla fint och tränarna är så underbara och duktiga. Jag tränar en gång i veckan med personlig tränare och sen ska jag helst köra två gånger till/vecka i klass. Utöver det här fortsätter jag så klart med min älskade Bionic och jag tror att det är den perfekta kombinationen. Jag vill känna mig grundstark och balanserad men absolut inte ”bulkig” om ni förstår vad jag menar? Är det någon som testat och vad tycker ni?! Jag uppdaterar er så klart under vägens gång! PS. bilden är lånad från studion.

 I have just started with barre and will do it intensely until the wedding. The place I work out at is called Sthlm Barre and is so lovely and the coaches are so talented. I train once a week with a personal trainer and then I’ll go two times/week in class. In addition to this, I will continue with my beloved Bionic and I think it’s the perfect combination. I want to feel strong and balanced but certainly not ”bulky” if you know what I mean? Is there anyone who tried, and what do you think ?! As always I’ll update you along the way! PS. The pic is borrowed from the studio.
frontpage_image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!