Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOUR HAPPY PERIOD

Har ni hört talas om Your Happy Period tidigare? Det är i alla fall en supersmart prenumerationstjänst där man varje månad får en anpassad låda med 100% ekologiska tamponger hemskickad. Utöver att det är supermsmidigt ger Your Happy Period även varje månad en månadsförbrukning med mensskydd samt utbildning inom hälsa, till en flicka i behov i ett utvecklingsland. Hur bra är det?! Det här är väl inget att tänka över så signa upp er här(klick!) helt enkelt:)

Have you heard of Your Happy Period before? In any case it’s a super smart subscription service where you each month will receive a customized box with 100% organic tampons sent home to you. In addition to it being super convenient, Your Happy Period each month gives a monthly consumption of sanitary protection, and education in health, to a girl or woman in need in a developing country. How good is that?! Obviously this is nothing to think about so sign up here(click!)🙂

8099a5ff-e073-4684-9986-368ef1a7551a

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind