Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

R-RETINOATE

Kommer ni ihåg att jag var i London förra hösten med Medik8? Lanseringen av produkten som då presenterades blev väldigt försenad och släpps alltså först nu! Och om man ska lita på Medik8 så är det här världens mest potenta anti-rynk produkt. Det bygger på A vitamin eller även kallad retinol som är en av de få ämnen som faktiskt bevisat har en föryngrande effekt på huden – och utöver rynkor är den även effektivt mot problemhud och finnar. Men retinol kan man ju hitta i andra produkter så vad är det som gör det här så revolutionerande? Det är nämligen så att den här varianten av Retinol som fått namnet R-Retinoate, som man även har patent och ensamrätt på – är en stabil form av A-vitamin som är 8ggr mer kraftfull än den vanliga Retinolalkoholen samtidigt som den orsakar betydligt mindre irritation – plus att den går att använda även på dagen tack vare att den är stabil och inte bryts ner av UV-ljuset. Som ni hör är det en hel vetenskap som ligger bakom den här produkten och det är svårt att förklara allting utan att göra en jääättelång utläggning om A-vitamin och hur den fungerar. Men jag hoppas att jag gett er en ganska bra bild av hur det fungerar:) Jag ska använda den här nu i de 12 veckor som man bör använda för att man ska se resultat – men det ÄR verkligen ett genombrott inom hudvården! Den kostar 1995kr men om man ska satsa på en produkt så skulle jag säga att det är välinvesterade pengar då A-vitamin verkligen har en bevisad effekt!

Do you remember that I was in London last fall with Medik8? The launch of the product as presented has been very delayed and is released now over a year later! If you should trust Medik8 this is the world’s most potent anti-wrinkle product. It is based on Vitamin A or also known as retinol which is one of the few substances that actually has a proven rejuvenating effect on the skin – and in addition to treating wrinkles, it’s also effective against problem skin and acne. But you can already find retinol in other products, so what makes this one so revolutionary? The fact is that this variant of Retinol with the name R-Retinoate, which also has a patent and brand exclusivity – is a stable form of vitamin A that is 8 times more powerful than the regular Retinol alcohol while it causes significantly less irritation – plus it can even be used during day time because it’s stable and not broken down by UV light. As you might hear, it’s a whole science behind this product and it’s difficult to explain everything without making a really looong presentation of vitamin A and how it works. I’ll use this cream now for the 12 weeks that one should use it in order to see results – but it really is a breakthrough in skin care! It cost 1995kr but if you are to invest in a product, I would say that it is well invested money as vitamin A actually has a proven effect!

265059d0-eede-4c2c-8940-2a8366d0e3dd

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] skrev om Medik8s nya retinolprodukt som påstår sig vara världens mest potenta anti-age kräm? Här(klick!) hittar ni det inlägget, där kan ni också läsa lite mer om hur den fungerar. Jag har ju […]

  R-RETINOATE REVIEW – BYOU 2017-02-06 13:38:21 http://byou.se/r-retinoate-review/
  Svara
 • […] skrev om Medik8s nya retinolprodukt som påstår sig vara världens mest potenta anti-age kräm? Här(klick!) hittar ni det inlägget, där kan ni också läsa lite mer om hur den fungerar. Jag har ju […]

  R-RETINOATE REVIEW - Susanne Barnekow 2017-02-06 13:31:42 http://susannebarnekow.se/2017/02/r-retinoate-review/
  Svara
 • […] post R-RETINOATE appeared first on Susanne […]

  R-RETINOATE – BYOU 2016-10-25 13:22:59 http://byou.se/r-retinoate/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind