Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DEN BÄSTA HUDVÅRDEN!

Jag har tidigare skrivit om IS Clinical men det tål verkligen att skrivas om igen! Jag har faktiskt aldrig upplevt en hudvårdsprodukt som gett så snabba och synliga resultat! Och jag är verkligen inte den enda, massor av kändisar använder det och jag har än så länge bara läst positiva erfarenheter. Det blå serumet har man på natten och det med brun flaska på dagen – de är väldigt lätta i konsistensen, nästan som vatten – vilket gör att de sjunker in i huden snabbt och djupt.

Active Serum
Det här är helt sjukt – om jag har fått eller varit i närheten att få en finne och använt det här så har jag känt att inflammationen lugnat sig bara på ett par timmar och vips så är problemet borta. Det liksom rensar och lugnar huden på samma gång och jag tycker aldrig att jag känt en sån effekt av ett serum tidigare. Det verkar genom att reducera fina linjer och rynkor, jämna ut pigmentering, kontrollera akne, jämna ut och mjuka upp hudens textur samt verka porsammandragande. Man känner som sagt effekten direkt men den ger även långsiktiga resultat. Beroendeframkallande och en produkt som alltid kommer stå i mitt badrumsskåp!

Super Serum Advance Plus
Är också helt fantastiskt! Det ger liknade effekt som Active Serum men inte lika effektiv mot acne. Den ger också en anti-age effekt och innehåller en superstark anti-oxidant samt UV skydd som skyddar och vårdar huden under dagen. Kan inte vara utan det här heller:)

C Eye Serum Advance Plus
Det här har jag nyligen börjat använda och det verkar genom att reducera linjer och påsar runt ögonen och ljusar upp mörka områden. Sen ger det även ett starkt antioxidantskydd! Jag använder det här i kombination med min ögonkräm från Sensai och jag tycker faktiskt mig se att mina ögonlock blivit ännu fastare.

Youth Serum
Det här är också nytt i min IS Clinical samling och har en mer geleliknade konsistens som är superskön att använda! Den ska ge en omedelbart utslätande och uppstramande effekt, minimera rynkor och ge en fastare hud på cellnivå. Ur en anti-age aspekt finns det inte mycket som det här serumet inte gör och det fungerar bland annat genom en aktiv, botanisk-baserad formel som kombinerar tillväxtfaktorer, antioxidanter, samt Extremozymes teknologi i en säker formel som passar alla hudtyper – även känslig hud. Den här ska jag uppdatera er på länge fram när jag testat ett tag men med tanke på hur bra deras andra produkter är så är jag övertygad om att det kommer göra underverk!

Om ni är intresserade av att testa produkterna så måste man besöka en klinik eller salong som säljer dom – här i Stockholm finns dom bland annat på Visage(här) men det finns över hela Sverige! Om ni har några frågor så är det bara att mata på!

img_1922img_1928-kopia img_1921

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilket nagellack använder du här? : )

  Lou 2016-10-19 21:18:40
  Svara
  • Svar på Lous kommentar.

   Jag har Essies Gel couture i nyansen 70 som bas och sen har jag penslat på ett lager av Isa Doras Holographic Silver Bling. 🙂 Kram

   Susanne Barnekow 2016-10-20 16:36:57
   Svara
 • […] post DEN BÄSTA HUDVÅRDEN! appeared first on Susanne […]

  DEN BÄSTA HUDVÅRDEN! – BYOU 2016-10-19 08:41:58 http://byou.se/den-basta-hudvarden/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind