Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE DRESS

Aaah jag blir galen på klänningsproblematiken till bröllopet. I grund och botten handlar det ju om hur mycket pengar man kan/vill lägga på en klänning. Om man har obegränsat med pengar så kommer man garanterat hitta en snygg klänning men sen kanske det även handlar om vad man tycker är rimligt att spendera. Å ena sidan ska man bara ha den EN gång men å andra sidan är det ju ETT väldigt speciellt tillfälle. Jag beställde en klänning från Asos för ett tag sen..som verkligen var superfin – men jag kände mig inte helt bekväm i den. Sen var jag ju och testade klänningar på Milagro igår och där hittade jag ett par stycken men det var ingen som kändes klockren och det var ganska mycket pengar och fixande på den ena. Nu ska jag träffa en sömmerska på söndag, som är en nära vän till en kompis, och hon kanske kommer ta på sig uppdraget att sy upp min klänning. Hoppas! Annars vet jag inte hur jag ska göra haha. Har letat sönder nätet och att testa klänningar i butiker kan vara något av det absolut värsta jag vet. Ja, det var bara en liten uppdatering på min klänningssituation haha.

Aaah, I’m going crazy about the dress problem for my wedding. Basically, it’s all about how much money you can/want to spend on a dress. If you have an unlimited budget, you are guaranteed to find a nice dress but on the other hand it might also be a matter of what you consider is reasonable to spend. On one hand, you should only wear it once but on the other hand, it is one very special occasion. I ordered a dress from Asos a while ago…which was super pretty – but I didn’t feel totally comfortable in it. Then I tested dresses at Milagro yesterday and I found a couple of pieces but none of them felt spot on and it was quite a lot of money, and corrections to do on one of them. Now I’m meeting a seamstress on Sunday, which is a close friend of a friend, and maybe she will take on the mission to create my dress. I really hope so! Otherwise I don’t know what to do haha. Feels like I have searched the whole internet and trying out dresses in stores can be one of the absolute worst things I know. Well, now your updated on my wedding dress situation haha.

wedding-dress-shoppingwedding-gowns-042-mwd110316_vert

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind